Over ons

‘Bloed kruipt waar het niet gaan kan’

Van jongs af aan bezig geweest te zijn met auto’s uiteindelijk in 2002 van hobby werk kunnen maken in de vorm van MB-Klassiekers. Mijn interesse in auto’s is eindeloos maar Oldtimers heb ik altijd al bijzonder gevonden. Met passie steek ik graag tijd en energie in een auto om hem in sublieme staat af te leveren. Eerlijke auto’s  die perfect onderhouden zijn door hun eigenaar. Niets maakt mij trotser om een tevreden klant weg te zien rijden in een frisse automobiel.

Echter werd het tijd voor een nieuw avontuur en een frisse wind tegemoet te  gaan in de vorm van Youngtimers. Mijn oog voor detail en kritische blik zorgt voor zeer nette auto’s in topvorm van zogenoemd de ‘Youngtimers’. Onze auto’s worden geselecteerd op een geringe kilometerstand die volledig gedocumenteerd zijn. Deze auto’s worden in het buitenland zorgvuldiger behandeld waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft voor langere periode. Onze auto’s komen voornamelijk uit Zwitserland maar ook uit Duitsland.

De algehele economie blijft veranderen waarin ik graag mee wil blijven groeien. Dit zodat ik klanten diversiteit kan bieden. Dus ook voor auto’s met de leeftijd 2006 tot en met 2012 kunt bij ons terecht.

Wij hopen dat u met veel plezier onze website bezoekt. En hopen u te ontmoeten in onze showroom waar de koffie voor u klaar staat.

Met vriendelijke groet,

Edward Sloof